Zomaar een woensdagmiddag in de Maker+Klas

Er gebeurt van alles in onze Maker+Klas. Af en toe komen er nieuwe deelnemers bij, ook uit de onderbouw. Voor sommigen heeft het lang geduurd voor ze precies wisten wat ze zouden gaan doen. Anderen hebben vanaf de start gestaag doorgewerkt en hun projecten zijn dan ook zo goed als klaar.

In dit filmpje geven we je een idee wat er op woensdagmiddag gebeurt, op de zolder van ons andere schoolgebouw, de Vaart. Het is een beetje een vrijplaats geworden met eigen regels, waar alles kan mits uitvoerbaar voor de zomervakantie en mits het budget het toelaat.

De 3D-printer wil nog steeds niet werken. Iets met de software waarschijnlijk, maar dat wordt in overleg met de leverancier nog uitgezocht.

De Cobra modelraceauto is zo goed als af. We zoeken nu nieuwe teamleden die kunnen helpen met de auto beschilderen, coureurs en technici.

De ICT-afdeling heeft de nodige oude pc’s geschonken. Die zijn gesloopt en de onderdelen worden nu gebruikt om nieuwe computers van te maken. We hebben ook een switch gekregen, waarmee we een eigen netwerk kunnen bouwen.

Hoe het verder gaat, hoor en zie je in het filmpje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s